SOITA 050-405 9873
AUKIOLOAJAT ma-pe: 9.00 - 17.00

Hinnasto

Huoltotyöt huoltopisteellämme:

Vikaselvitystyö

Vikaselvityksessä tutkimme laitteiston ja järjestelmän aina perusteellisesti. Vikaselvityksen jälkeen kerromme mitä tietokoneen huoltaminen kuntoon maksaa ja asiakas päättää itse tehdäänkö huollot.

* Tietokoneet, tabletit, puhelimet, tulostimet, pelikonsolit ja muut laitteet.

30€

Tietokoneen pölynpoisto

Kun tietokone kuumenee ja tuuletin hurisee, niin on aika putsata pölyt tietokoneen sisältä. Meillä pölyt puhdistetaan tietokoneen sisältä perusteellisesti. Tuulettimet ja jäähdyttimet irroitetaan ja puhdistetaan huolellisesti.

Meillä pölynpoiston yhteydessä vaihdetaan aina uudet lämpötahnat prosessorille!

Alk. 30€

Tietokoneen perushuolto

Kun tietokone hidastelee, netti pätkii, ruudulle pomppii mainoksia tai epäilet virusongelmaa, niin on aika tuoda se huollettavaksi.

Perushuolto on tehokas huoltopaketti, jolla jumitukset, haittaohjelmat ja muut temppuilut kitketään koneesta. Tärkeät päivitykset sekä ohjelmistot päivitetään ajan tasalle viimeisimpiin versioihin sekä varmistetaan, että virustorjunta on kunnossa ja tietokone on turvallinen käyttää.

Huollon jälkeen tietokone toimii hyvin ja ongelmat ovat poissa. Annamme työllemme aina takuun!

70€

Tiedostojen kopiointi vialliselta laitteelta

Vaikka tietokone ei enää käynnistyisi, niin saamme silti kopioitua tiedostot vielä talteen. Meiltä löytyy uudet muistitikut ja ulkoiset kovalevyt, jonne tiedostot voidaan kopioida.

70€

Kadonneiden tiedostojen pelastus

Kun tiedostot ovat kadonneet tai vaikka vahingossa poistettu tietokoneelta, muistitikortilta tai ulkoiselta kovalevyltä, niin me pystymme pelastamaan tiedostot vielä talteen.

90€

Ohjelmistoasennukset

Meiltä hoituu ohjelmistoasennukset laidasta laitaan mm. virustorjunta-, sähköposti-, laskutusohjelmat.

Alk. 30€

Tietokonekomponenttien asennukset

Vaihdamme ja asennamme tietokonekomponentit pöytäkoneisiin ja kannettaviin mm. näytönohjaimet, kovalevyt, emolevyt, virtalähteet, muistimudulit.

Alk. 30€

Käyttöjärjestelmän asennus

Käyttöjärjestelmän asennus sisältää tietokoneen käyttövalmiiksi asentamisen. Asennamme tarvittavat perusohjelmat sekä virustorjunnan kuntoon.

80€

Lausunto vakuutusyhtiölle

Hajonneille tietokoneille, tableteille ja puhelimille laadimme virallisen dokumentin vakuutusyhtiötä varten. Lausunnosta selviää havaitut vauriot, tarvittavat varaosat sekä työn osuus huollolle.

60€

Huoltotyöt asiakkaan luona:

Kotikäynnit

Voimme tulla kotiin paikan päälle huoltamaan temppuilevat tietokoneet, suttua tekevät tulostimet ja nettiyhteysongelmat sekä muut mahdolliset digipulmasi. Voit tilata kotikäynnin joustavasti myös ilta-ajalle ilman lisäveloitusta.

Minimiveloitus kotikäynneistä on 1 tunnin veloitus ja yli menevältä ajalta aina alkavalta puolelta tunnilta. Matkakorvaus Kotkan alueella 20€/käynti

Voit tilata reippaan Toimistopojan luoksesi suoraan kotisivuiltamme tai voit soittaa asiakaspalveluumme 050-405 9873.

70€/h

Yrityskäynnit

Olemme luotettava kumppani yritysten tietotekniikka-asioissa. Meidän kauttamme hoituu uusien laitteiden hankinnat ja asennukset sekä tietokoneongelmien ratkaisut laidasta laitaan.

Kun tietokoneiden kanssa on haasteita tai tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi huolettaa, niin tilaa reipas huoltomies paikan päälle hoitamaan hommat kuntoon.

Asioita, joissa voitte kääntyä puoleemme: tietokoneongelmat, verkko-ongelmat, palvelimet, maksupäätteet, kassakoneet, taloushallinto-ohjelmistot.

Minimiveloitus on 1 tunnin veloitus ja yli menevältä ajalta aina alkavalta puolelta tunnilta. Matkakorvaus Kotkan alueella 20€/käynti

Voitte tilata reippaan huoltomiehen yritykseenne suoraan kotisivuiltamme tai voitte soittaa asiakaspalveluumme 050-405 9873.

70€/h (sis. 24% alv)

Hinnat sisältävät 24% alv. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta.

Jätäthän yhteystietosi, jotta voimme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Asia

TILAA KOTIKÄYNTI

Anna yhteystietosi sekä ehdota ajankohtaa huoltokäynnille, niin me otamme yhteyttä ja sovimme asiasta tarkemmin.

Nimi
Puhelinnumero
Osoite
Toivottu ajankohta
Asia

TILAA YRITYSKÄYNTI

Anna yhteystietosi sekä ehdota ajankohtaa huoltokäynnille, niin me otamme yhteyttä ja sovimme asiasta tarkemmin.

Nimi/Yritys
Puhelinnumero
Osoite
Toivottu ajankohta
Asia