SOITA 050-405 9873
AUKIOLOAJAT ma-pe: 9.00 - 17.00

Palvelut

Huoltopalvelut

Voit tuoda laitteesi huoltoomme Kotkan Karhulassa aikaa varaamatta. Yleensä lähdemme liikkeelle Vikaselvitystyöllä. Vikaselvityksen jälkeen kerromme huoltokustannuksen ja asiakas päättää itse huolletaanko laite kuntoon. Tutkimme laitteet aina kiireellisesti ja soitamme asiakkaalle heti, kun vikaselvitys on tehty. Vikaselvitystyöhön varaamme aikaa 1-3 työpäivää, mutta yleensä soitamme vikaselvityksen tulokset jo samana tai seuraavana päivänä.

Tietokoneiden huollot

Kun tietokone temppuilee tai ei toimi ollenkaan, niin on aika tuoda se asiantuntijan käsiin, eli Toimistopojan huoltoon. Voimme myös tarjota piristysruiskeen toimiville koneille, vaikka vaihtamalla hitaan perinteisen kovalevyn tilalle nopean SSD-levyn tai lisäämällä muistia.

Huollamme kaikki tietokonemerkit, myös Applen Mac-tietokoneet. Varaosat tietokoneiden huoltoihin löytyy meiltä suoraan hyllystä.

Tablettien ja puhelinten huollot

Puhelimille ja tableiteille on tyypillistä, että ne hidastuvat ajan myötä ihan normaalissa käytössä. Silloin laite ei välttämättä ole rikki, vaan tarvitsee huoltoa. Tämän tyyppisten järjestelmän huoltotöiden lisäksi yleisimpiä huoltoja puhelimille ja tableteille on lasin-, näytön-, akun- ja virtaliittimen vaihtotyöt.

Huollamme kaikki merkit ja mallit.

Puhelinten lasien ja akkujen vaihdoista, kysy hinta asiakaspalvelustamme.

Tulostimet ja laitteet

Kun tulostin tekee suttua tai ei tulosta laisinkaan, tuo se meille huollettavaksi. Huollamme myös muut laitteet, kuten reitittimet, modeemit, digiboksit ja navigaattorit.

Pelikonsolit

Pelikonsolit tarvitsevat samalla tavalla huoltoa kuin tietokoneetkin. Jos pelikonsoli ei toimi, niin on selvää että laite tarvitsee huoltoa, mutta hyvin yleistä on, että pelikonsolit keräävät sisäänsä pölyä ja silloin alkaa myös lämmöt nousta turhan korkeiksi. Tämän huomaa helposti siitä, että pelikonsoli pitää kovaa hurinaa kun sitä käytetään. Meiltä lötyy varaosat huoltoihin. Huollamme kaikki merkit.

Asiakaskäynnit

Meiltä voit tilata asiantuntevan huoltomiehen paikan päälle huoltamaan tietokonepulmat kuntoon. Liikumme luoksesi Kotkan-, Haminan-, Pyhtään- ja pääkaupunkiseudun alueella. Voit tilata reippaan Toimistopojan luoksesi suoraan kotisivuiltamme tai voit soittaa asiakaspalveluumme 050-405 9873.

Kotikäynnit

Voimme tulla kotiin paikan päälle huoltamaan temppuilevat tietokoneet, suttua tekevät tulostimet ja nettiyhteysongelmat sekä muut mahdolliset digipulmasi. Voit tilata kotikäynnin joustavasti myös ilta-ajalle ilman lisäveloitusta.

Yrityskäynnit

Olemme luotettava kumppani yritysten tietotekniikka-asioissa. Meidän kauttamme hoituu uusien laitteiden hankinnat ja asennukset sekä tietokoneongelmien ratkaisut laidasta laitaan.

Kun tietokoneiden kanssa on haasteita tai tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi huolettaa, niin tilaa reipas huoltomies paikan päälle hoitamaan hommat kuntoon.

Asioita, joissa voitte kääntyä puoleemme: tietokoneongelmat, verkko-ongelmat, palvelimet, maksupäätteet, kassakoneet, taloushallinto-ohjelmistot.

Tietokoneen nouto huoltoon

Jos et itse saa tuotua laitettasi huoltoomme, niin voimme noutaa sen ja palauttaa takaisin huollon jälkeen. Voit tilata noudon laitteellesi suoraan kotisivuiltamme tai voit soittaa asiakaspalveluumme 050-405 9873.

Uudet tietokoneet ja laitteet

Meiltä saat uudet tietokoneet ja oheislaitteet. Selvitämme aina asiakkaan tarpeet ja tarjoamme tarpeisiin sopivaa ratkaisua. Tarvittaessa asennamme tietokoneet ja muut laitteet käyttövalmiiksi ja siirrämme tiedostot vanhalta tietokoneelta uudelle. Saamme laitettua kaiken tarpeellisen toimintaan uudelle tietokoneelle, kuten sähköpostit, toimisto-ohjelmat, laskutusohjelmat jne.

Maksupäätteet ja kassakoneet

Olemme valtuutettu Verifonen maksupäätteiden jälleenmyyjä. Meiltä saat uudet maksupäätteet ja sopimukset. Kauttamme hoituu myös uudet kassakoneet sekä kassakoneiden ohjelmoinnit ja huollot.

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteydenottopyyntö tai anna palautetta.

Jätäthän yhteystietosi, jotta voimme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Asia

TILAA KOTIKÄYNTI

Anna yhteystietosi sekä ehdota ajankohtaa huoltokäynnille, niin me otamme yhteyttä ja sovimme asiasta tarkemmin.

Nimi
Puhelinnumero
Osoite
Toivottu ajankohta
Asia

TILAA YRITYSKÄYNTI

Anna yhteystietosi sekä ehdota ajankohtaa huoltokäynnille, niin me otamme yhteyttä ja sovimme asiasta tarkemmin.

Nimi/Yritys
Puhelinnumero
Osoite
Toivottu ajankohta
Asia